top of page
output-onlinepngtools (40).png

Mit írsz alá májusban?

Mind tudjuk, hogy a május a leghúzósabb időszak a könyvelőknek. Cégvezetőként annyi a dolgunk, hogy az elkészült beszámolót aláírjuk, de tudod, hogy partnereid, hitelezőid és bankod is ez alapján formálnak rólad véleményt? Tudd meg oktatásunkon, mit tanulhatsz belőle és mire kell a jövőben jobban figyelned, hogy vállalkozásod egy jobb arcát mutathasd! 

shutterstock_2022094367.jpg

Tudjuk miről beszélünk

Légy képben

Biztosan Te is tudod, hogy a beszámoló a vállalkozásod egyik legfontosabb dokumentuma, és valószínűleg azzal is tisztában vagy, hogy tartalmazza a mérleget, az eredménykimutatást, a kiegészítő mellékletet és a taggyűlési határozatot. De pontosan tudod, hogy mely adatokra kell odafigyelned ebből az információ áradatból? Az oktatáson átvesszük a fent említett legfontosabb alap dokumentumokat: hogyan állnak elő, mit tartalmaznak, milyen információk alapján készíti el őket a könyvelő. Azt is megmutatjuk mik a legfontosabb információk, amit akkor is kötelező megnézned, ha nincs időd ezzel foglalkozni. Sőt megtanítjuk, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy céged egyik arca a jövőben kicsit jobban nézzen ki, hiszen a beszámoló az a dokumentum, amelyből partnereid, bankod és hitelezőid számos objektív és szubjektív véleményt formálnak.

A Meyer & Levinson cégcsoport több mint 15 éve foglalkozik könyveléssel, jogi szolgáltatással és pénzügyi tanácsadással, így ügyfélportfóliónknak köszönhetően széleskörű tudással rendelkezünk a vállalkozás legfontosabb dokumentumáról, a beszámolóról és alig várjuk, hogy tudásunkat átadhassuk Neked is. 

A képzés menete.

A képzés menete
Névtelen terv (74).png
Névtelen terv (75).png

Minden tudásunkat a kezedbe adjuk!

15 éve működő könyvelőirodánk révén már több ezer beszámolót készítettünk és még több cégvezetővel beszélgettünk róluk, épp ezért pontosan tudjuk, hogy mi áll benne és vállalkozóként milyen értékes információkat nyerhetsz ki belőle, ha rászánod az időt. 

1 alkalom, 90 perc

Képzéseinket webinár formájában tartjuk meg, vagyis az előadás online lesz. Szó sincs arról, hogy egy előre felvett videót kellene végighallgatnod, az oktatótól bármikor kérdezhetsz az előadás során. 

A képzés során biztos alapokat adunk neked. Nem csak az alapdokumentumok tartalmáról tudhatsz meg többet, hanem arról is, hogy melyik mutatószámokat figyelik partnereid, bankod, hitelezőid, és hogyan javíthatsz ezen a képen. Az oktatás három fő blokkból áll. 

A dokumentum alapozó blokkunkban megismerheted a mérleg, az eredménykimutatás, a kiegészítő melléklet és a taggyűlési határozat lényegét, megismertetünk a benne szereplő adatokkal és elmondjuk, hogyan állnak elő, mit tartalmaznak és pontosan milyen módon készíti el őket a könyvelőd. 

Dokumentum

Alapozó

A képzés második blokkjában elmondjuk, hogy milyen értékes információkat nyerhetsz ki a beszámolóból, mik azok a mutatószámok, amelyekre feltétlen oda kell figyelned még akkor is, ha nem mindig van időd ezzel foglalkozni és minden miértre választ adunk.

Értékes információk

A beszámoló főleg Magyarországon, az egyik legfontosabb céges dokumentumod is lehet, mely alapján partnereid, bankod és hitelezőid számos objektív és szubjektív véleményt formálnak rólad és vállalkozásodról. Elmondjuk, hogy mit kell tenned azért, hogy céged egyik arca a jövőben kicsit jobban nézzen ki. 

Ezekre figyelj jövőre

Tematika.

Velünk tartasz?

Árak

Ha nem tudsz élőben is csatlakozni az online oktatáshoz, akkor lehetőséged van visszanézni az előadást. A videót az oktatás másnapján fogjuk feltölteni.

9 000 Ft

Oktatás videós anyaga

Élő, interaktív oktatás

Pénzvisszafizetési garancia

 A feltüntetett ár nettó ár.

ERRE NINCS IDŐM

Az oktatás 90 percből áll, ez idő alatt végigvesszük a legfontosabb dokumentumokat, tartalmukat és lényeges adataikat.

Az oktatás zoomon keresztül fog folyni.

19 000 Ft

Oktatás videós anyaga

Élő, interaktív oktatás

Pénzvisszafizetési garancia

 A feltüntetett ár nettó ár.

PROFI VAGYOK

Légy az elsők között! 

Az kurzus kezdési időpontja: 2022. május 20., 17:00

Oktatók

Oktatód.

zoli.jpg
A Meyer & Levinson ügyvezető tulajdonosaként számtalan cégvezetővel volt alkalmam találkozni és belelátni üzleti tevékenységükbe. A kurzus keretein belül ezt a tudást és tapasztalatot fogom nektek átadni.

Kristó Zoli, Ügyvezető

Beszéljünk!

Még nem győztünk meg? Beszélj közvetlenül a Meyer & Levinson UNI 

megálmodójával. Kérj visszahívást a gombra kattintva!

Névtelen terv (89).png

Garancia.

Ha az oktatás végére nem vagy elégedett, akkor a teljes oktatási díjat visszatérítjük neked.

1052, Budapest

Deák Ferenc tér 3. II. em.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page