top of page
output-onlinepngtools (40).png

Könyvelői forradalom

Könyvelőként munkafolyatamaid teljesen automatizáltan működnek? Úgy érzed, hogy a digitalizáció témakörében már nem tudnak neked újat mutatni? Akkor ezt a webinárt nem neked találtuk ki, de ha mégis kétségeid lennének, várunk szeretettel!

shutterstock_2164809163.jpg

Tudjuk, miről beszélünk.

Miről is van szó?!

Webinárunkat olyan könyvelőknek találtuk ki, akik nyitottak a modern, digitalizált megoldásokra, szeretnék a lehető legjobban kihasználni idejüket és akár még több ügyfelet ellátni ugyanannyi munkaóra alatt. Bemutatjuk a szakmát körbehálózó ökoszisztéma széles körben még kiaknázatlan lehetőségeit, a NAV adatok könyvelhetőségének problémáiról, egy könyvelőiroda forradalmasításának előnyeiről és akadályairól is beszélünk, sőt a számlakép kérdését is tüzetesen körbejárjuk. Felvázoljuk, hogy hol állunk most, mint könyvelők és hova szeretnénk eljutni.

A Meyer & Levinson cégcsoport több, mint 15 éve foglalkozik könyveléssel, jogi szolgáltatással és pénzügyi tanácsadással. Ügyfélportfóliónknak köszönhetően széleskörű tudással rendelkezünk arról, mennyire értékes egy automatizáltan működő könyvelőiroda és alig várjuk, hogy tapasztalatunkat átadhassuk Neked is.

A képzés menete.

Minden tudásunkat
kezedbe adjuk.

A webináron a Meyer & Levinson Accounting tulajdonosa fogja neked elmondani, hogy mi a különbség a digitalizáció és az automatizáció között, elárulja, hogy mely programoknak veszik nagy hasznát, sőt valós példákról is beszámol, hogy miként sikerült az ügyfeleket is a digitalizációs forradalmárok oldalára állítani.

quick va oktatás  (3).png
Új megjegyzés (2).png
A képzés menete

Digitális oktatás, egyenesen rád szabva.

Képzésünket webinár formájában tartjuk meg, vagyis az előadás online lesz. Szó sincs arról, hogy egy előre felvett videót kellene végig hallgatnod, az oktatótól bármikor kérdezhetsz az előadás során.

quick va oktatás.png

Nem hagyunk magadra!

Nem kell az oktatás során elsajátított tudást egyedül bevezetned a gyakorlatba. A webinár után is elérhetők leszünk, bármikor fordulhatsz hozzánk. Személyre szabott tanácsadást biztosítunk, ha elakadnál.

quick va oktatás (1).png

Tematika.

Nem csak egy száraz tananyaggal készültünk neked, hanem a Meyer & Levinson valós példáiból is ihletet merítettünk, mind a működéséből, mind a kommunikációjából. Az oktatás három fő blokkból áll:

Az első blokkban felvázoljuk, hogy hol tartunk most könyvelőkként, mire fel ez a nagy hű-hó a digitalizáció körül és hogy pontosan milyen adatok és lehetőségek birtokában kezdhetünk neki a könyvelési szakma digitalizációjának.

Hol állunk most?

A képzés második blokkjában bemutatjuk a programokat, amelyekkel mi is dolgozunk és a könyvelés látszólag megugorhatatlan akadályait, és a megoldásokat, amelyekkel mégis áthidalhatóak a felvázolt szakmai problémák. Beszélünk a NAV-ból lekért adatok könyvelhetőségéről és a számlaképek problémájáról is.

Szakmai kérdések

Megnézzük, hogy merre tart most a könyvelési forradalom és hova szeretnénk pontosan eljutni és mindezt hogyan érdemes kommunikálni az ügyfelek és partnerek felé. Beszélni fogunk arról is, hogy milyen további lépések várhatók még, amire a közeljövőben fel kell készülnünk.

Hova tartunk?

Velünk tartasz?

Árak

Az előadásokat a képzés során rögzítjük, így a “partizán” jelentkezők az oktatást előre rögzítve kapják meg. A videós anyagokon túl még rendelkezésükre áll szintén az oktató elérhetősége és a tanácsadási lehetőség is.

9 900 Ft

Oktatás videós anyaga

Egy 3 hónapig ingyenes QUiCK fiók* 

Egy havi Adriana előfizetés*

Élő, interaktív oktatás

Pénzvisszafizetési garancia

* Az előfizetésekről további infókat a lenti gombra kattintva olvashatsz.

 A feltüntetett árak nettó árak

PARTIZÁN LESZEK

Az oktatás egy 90 perces webinárból áll, amin zoomon keresztül vehetsz részt. Az előadás anyagát rögzítve megkapják a részt vevők.

A teljes oktatás díja: 

14 900 Ft

Oktatás videós anyaga

Egy örökké ingyenes

QUiCK fiók*

Egy havi Adriana előfizetés*

Élő, interaktív oktatás

Pénzvisszafizetési garancia

* Az előfizetésekről további infókat a lenti gombra kattintva olvashatsz.

 A feltüntetett árak nettó árak

FORRADALMÁR LESZEK

Légy az elsők között! 

Az kurzus kezdési időpontja: 2022. október 6. (15:00)

Oktató.

14492329_916017298531108_4486615408084957292_n_edited.jpg
Nem csak nagy múltú könyvelő, de profi programozó is. Saját fejlesztésű termékeinél is a könyvelők munkájának automatizációja áll a középpontban.

Fröhlich Laci, Meyer & Levinson

Oktatók

Beszéljünk!

Még nem győztünk meg? Beszélj közvetlenül a webinár megálmodójával. Kérj visszahívást a gombra kattintva!

shutterstock_2171022371_edited.jpg

Garancia.

Ha az oktatás végére nem vagy elégedett, akkor a teljes oktatási díjat visszatérítjük neked.

1052, Budapest

Deák Ferenc tér 3. II. em.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

QUiCK Tudásbázis

Autokata Tudásbázis

Csapj bele!

bottom of page