top of page

Tanulj QUiCK-et profiktól és csinálj bizniszt a tudásból!

Virtuális asszisztensként több területen is meg kell állnod a helyed? Elaprózódsz a feladataid között? Tanuld meg Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő pénzügyi platformját. Válj minősített kvikkerré, fókuszálj egyetlen területre, mi pedig a kezedbe adunk mindent a sikeres vállalkozáshoz!

Névtelen terv (67).png
10.png
9.png
11.png

"Finance is the new black." 

Úgy érzed, hogy túl sok területen kell megállnod a helyed? Feladataid nagy részét adminisztratív, kapcsolattartás vagy éppen marketing teendők teszik ki? Nem szeretnél elbúcsúzni a saját vállalkozás és időbeosztás gondolatától, de szeretnél inkább egyetlen területen jeleskedni? Válaszd a pénzügyet, mert a pénzügy az új IT! A pénzügy az egyik legátfogóbb és a KKV-k körében az egyik keresettebb szakma, ahol át kell látnod a vállalkozás folyamatait, képben kell lenned a legfontosabb mutatószámokkal és Neked kell összefognod minden szálat.

Bonyolultan hangzik? Ne aggódj, a QUiCK mindenben segít Neked! 

Csinálj bizniszt a QUiCK-kel.

A QUiCK Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő pénzügyi platformja, amit ráadásul könnyű elsajátítani, intuitív és elképesztően modern.

Megtanítunk a program minden furfangjára, minden tudásunkat és tapasztalatunkat a kezedbe adjuk, sőt még ügyfeleket is szerzünk Neked.

Hogy hogyan? A képzés során a QUiCK megálmodói és gyakorlott virtuális asszisztensek, könyelők vesznek Téged szárnyaik alá és tanítanak meg minden tippre és trükkre, amire csak szükséged lehet, hogy Te legyél az ügyfeled kedvenc pénzügyi guruja. 

Tudjuk, miről beszélünk.

A Meyer & Levinson cégcsoport több, mint 12 éve foglalkozik könyveléssel, jogi szolgáltatással és pénzügyi tanácsadással és mind emellett minősített "kvikker" is. Ügyfélportfóliónknak köszönhetően széleskörű tudással rendelkezünk arról, mennyire értékes egy jó pénzügyes és alig várjuk, hogy tapasztalatunkat átadhassuk Neked is. 

Ha a képzést sikeresen teljesítetted, akkor minősített kvikkerré válsz!

 

És hogy honnan lesznek ügyfeleid? Mivel a QUiCK az egyik legdinamikusabban fejlődő digitális szolgáltatás, így egyre nagyobb a kereslet olyan pénzügyi munkatársakra, akik jártasak a program használatában. A sikeres vizsga után automatikusan kikerülsz hamarosan induló virtuális asszisztens ajánló oldalunkra, sőt, az online megjelenésen túl a Meyer & Levinson ügyfélkörében is bátran ajánlani fogunk. 

A képzés menete.

Minden tudásunkat
kezedbe adjuk.

A képzésen betekintést adunk nemcsak a hazai digitális pénzügyi ökoszisztémába, de egy átlagos KKV pénzügyi életébe is. Gyakorlati tudás mentén sajátíthatod el, hogy mely sarokpontokra kell oda figyelned pénzügyi asszisztensként. Hasznos tudást adunk azzal kapcsolatban, hogy a QUiCK-kel miként végezheted el ezeket a feladatokat a legkevesebb idő alatt. A képzés végén ránézésre tudni fogod egy cégről milyen kontrolling környezetre vágyott mindig is. 

quick va oktatás  (3).png
Új megjegyzés (2).png
A képzés menete

Digitális oktatás, egyenesen rád szabva.

Képzéseinket webinár formájában tartjuk meg, vagyis minden előadás online lesz. Szó sincs arról, hogy egy előre felvett videót kellene végig hallgatnod, az oktatótól bármikor kérdezhetsz az előadás során. 

quick va oktatás.png

Minősített kvikker.

Az képzést egy egyáltlán nem könnyű, de megoldható online vizsgával zárjuk, aminek sikeres teljesítése után minősített kvikkeré válsz. Innentől kezdődhet az igazi munka. De ne aggódj, utána is kapcsolatban maradunk, ha bármikor elakadnál.

quick va oktatás (1).png

Tematika.

A képzés során biztos alapokat adunk neked. Nem csak a QUiCK használatáról hallhatsz előadásokat, hanem a KKV-k szerteágazó pénzügyi hátteréről is, sőt a hazai digitális számviteli ökoszisztémába is mélységeiben beleláthatsz. Az oktatás három fő blokkból áll. 

Az alapozó blokkban megismerheted a kis- és középvállalkozások pénzügyi környezetét. Trükköket, esettanulmányokat és magatartási mintázatokat mutatunk, melynek segítségével egyszerű adatrögzítő helyett a pénzügyek motorjává válsz megbízódnál. Ebben a blokkban még nem beszélünk a QUiCK-ről, csak a pénzügyi tudásod tágítására koncentrálunk.

Pénzügyi alapozó

A képzés második blokkjában bemutatjuk a QUiCK minden funkcióját, viszont a QUiCK használata önmagában még nem elég. Az oktatáson elárulunk minden tippet, trükköt és furfangot, amivel eddig találkoztunk. Nem csak mi, de sok ügyfelünk is az évek során profi kvikkerré vált, így a leghatékonyabb folyamat kezelési megoldásokba is beleláthatsz.

QUiCK működése

Ahhoz, hogy minősített kvikkerré válj, egy vizsgán is számot kell adnod az itt megtanultakról. A készüléshez számos anyagot találsz online, sőt az oktatásokat is rögzítjük, így abból is tanulhatsz. A sikeres vizsga után a hamarosan induló virtuális asszisztens ajánló oldalunkon is szerepelni fogsz, sőt ügyfeleinknek is bátran ajánlunk majd. 

Sikeres vizsga

Te milyen kvikkes leszel?

Árak

Az előadásokat a képzés során rögzítjük, így a szabadúszó kvikkes jelentkezők az oktatást előre rögzítve kapják meg. A videós anyagokon túl még rendelkezésükre áll számtalan tudáscentrum cikk és QUiCK percek videók. 

29 900 Ft

Ehhez a csomaghoz nem tartozik vizsga, így vizsga díj sem. 

Oktatás videós anyaga

Egy 3 hónapig ingyenes QUiCK fiók 

Élő, interaktív oktatás

Minősítés

Megjelenés felületeinken

Pénzvisszafizetési garancia

 A feltüntetett árak nettó árak

SZABADÚSZÓ KVIKKER

Az oktatás 6 x 90 perces előadásokból áll, amin zoomon keresztül vehetsz részt. Az elsőadások anyagait rögzítve megkapják a részt vevők, plusz egyéb kiegészítő anyagokat is.

A teljes oktatás díja: 

49 000 Ft

A díj tartalmazza a vizsga díját és egy pótvizsga lehetőséget is biztosít. Minden további pótvizsga alkalom díja 14 900 Ft.

Oktatás videós anyaga

Egy örökké ingyenes

QUiCK fiók

Élő, interaktív oktatás

Minősítés

Megjelenés felületeinken

Pénzvisszafizetési garancia

 A feltüntetett árak nettó árak

MINŐSÍTETT KVIKKER

Légy az elsők között! 

Az első kurzus kezdési időpontja: 2022. Január 11.

Oktatók

2 300+
Felhasználó

1 100+
Aktív cég

1 100 000+
Bejövő számla

Oktatóink.

stygar-laszlo2_edited_edited.jpg
Nem csak a Számlázz.hu visionary leadere, de szolgáltatás-fejlesztési vezetője és alapító-tulajdonosa is. Laci bemutatja a digitális pénzügyek jelenét és jövőjét, miközben megismerheted a hazai digitális ökoszisztémákat.

Stygár Laci, Számlázz.hu

Ezek a cégek a QUiCK-et használják

dreamjobs log_edited.png
cropped-cropped-munch_cropped_logo_GREEN_edited.png
zador-fine-bar-logo-1_edited.png
ecca7b89-logo-martogatos-fekete-2_05c01p_edited.png
811c1bee-output-onlinepngtools-9_0000000.webp

Beszéljünk!

Még nem győztünk meg? Beszélj közvetlenül a QUiCK megálmodójával. Kérj visszahívást a gombra kattintva!

Garancia.

Az oktatás első három előadása után még mindig dönthetsz úgy, hogy amit hallasz, arra neked semmi szükséged, ilyenkor a teljes oktatási díjat visszatérítjük neked. 

bottom of page