top of page
output-onlinepngtools (40).png

Vedd irányításod alá céged pénzügyeit!

Úgy érzed, hogy nem vagy képben pénzügyeiddel? Csupán megérzéseidre támaszkodsz? Oktatásunkon megtanulhatod, hogyan vezess be komplett pénzügyi nyilvántartást vállalkozásodban és hogyan teremts digitális pénzügyi rendszert, amiből első pillanatásra tudni fogod hogy állsz valójában.

Névtelen terv (67).png
10.png
9.png
11.png

"Finance is the new black." 

A kvikker képzést olyan modern vállalkozóknak készítettük, akik most szeretnének pénzügyi rendszert bevezetni vállalkozásukban, vagy akár már használják a QUiCK-et, de szeretnék a legtöbbet kihozni belőle. Olyan esettanulmányokat és praktikákat mutatunk be, amelyek jelentősen hozzájárulhatnak a pénzügyi folyamatod hatékony működéséhez. 

Tartsd kordában pénzügyeidet a QUiCK-kel.

A QUiCK Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő pénzügyi platformja, amit ráadásul könnyű elsajátítani, intuitív és elképesztően modern. Megtanítunk a program minden furfangjára, minden tudásunkat és tapasztalatunkat a kezedbe adjuk, sőt még az ügyeleinkkel megélt esetekre is felkészítünk.

Hogy hogyan? A képzés során a QUiCK megálmodói, pénzügyi mentorok és könyelők vesznek Téged szárnyaik alá és tanítanak meg minden tippre és trükkre, amire csak szükséged lehet, hogy Te legyél vállalkozásod pénzügyi guruja.

Tudjuk, miről beszélünk.

A Meyer & Levinson cégcsoport több, mint 12 éve foglalkozik könyveléssel, jogi szolgáltatással és pénzügyi tanácsadással és mind emellett minősített "kvikker" is. Ügyfélportfóliónknak köszönhetően széleskörű tudással rendelkezünk arról, mennyire értékes egy ügyes pénzügyi guru és alig várjuk, hogy tapasztalatunkat átadhassuk Neked is.

A képzés menete.

Minden tudásunkat
kezedbe adjuk.

A képzésen betekintést adunk nemcsak a hazai digitális pénzügyi ökoszisztémába, de egy átlagos KKV pénzügyi életébe is. Gyakorlati tudás mentén sajátíthatod el, hogy mely sarokpontokra kell oda figyelned cégvezetőként. Hasznos tudást adunk azzal kapcsolatban, hogy a QUiCK-kel miként végezheted el ezeket a feladatokat a legkevesebb idő alatt. A képzés végére pontosan tisztában leszel azzal, hogy milyen pénzügyi helyzetben van vállalkozásod.

quick va oktatás  (3).png
Új megjegyzés (2).png
A képzés menete

Digitális oktatás, egyenesen rád szabva.

Képzéseinket webinár formájában tartjuk meg, vagyis minden előadás online lesz. Szó sincs arról, hogy egy előre felvett videót kellene végig hallgatnod, az oktatótól bármikor kérdezhetsz az előadás során.

quick va oktatás.png

Tematika.

A képzés során biztos alapokat adunk neked. Nem csak a QUiCK használatáról hallhatsz előadásokat, hanem a KKV-k szerteágazó pénzügyi hátteréről is, sőt a hazai digitális számviteli ökoszisztémába is mélységeiben beleláthatsz. Az oktatás két fő blokkból áll.

Az alapozó blokkban megismerheted a kis- és középvállalkozások pénzügyi környezetét. Trükköket, esettanulmányokat és praktikákat mutatunk, melynek segítségével egyszerű adatrögzítő helyett a pénzügyeid motorjává válsz. Ebben a blokkban még nem beszélünk a QUiCK-ről, csak a pénzügyi tudásod tágítására koncentrálunk.

Pénzügyi alapozó

A képzés második blokkjában bemutatjuk a QUiCK minden funkcióját, viszont a QUiCK használata önmagában még nem elég. Az oktatáson elárulunk minden tippet, trükköt és furfangot, amivel eddig találkoztunk. Nem csak mi, de sok ügyfelünk is az évek során profi kvikkerré vált, így a leghatékonyabb folyamat kezelési megoldásokba is beleláthatsz.

QUiCK működése

Kurzus időpontok.

Összesen 6 x 90 perc előadást hallgathatsz végig a kurzus során egyenesen a szakma krémjétől. 

2022. október 4. (18:00)

stygar-laszlo2_edited_edited.jpg

Stygár Laci a digitális pénzügyek, hazai digitális ökoszisztémák világába fog bevezetni, ahol szó lesz arról, hogy a számla miként szolgál központi gazdasági eseményként, bemutatja a NAV és Számlázz.hu ökoszisztémát, vagyis hogy hogyan mozognak a számlák és a pénzügyi tranzakciók a 21. században. Ezentúl szó lesz még az order-to-cash folyamatokról és arról, hogy milyen trendeket ismerünk és mit várhatunk a jövőben. 

2022. október 6. (18:00)

Kristó Zoli a vállalati pénzügyek rengetegében segít neked eligazodni. Meghatározzuk, hogy mit jelent egy vállalkozás, elárulja, hogy melyek a vállalati teljesítmény mérés eszközei (eredménykimutatás, mérleg stb.), sőt azt is, hogy egy vállalkozás életében mit jelent pontosan a cash flow és hogyan tudja egy virtuális asszisztens elkészíteni azokat. Bemutatja a könyvelő, a pénzügyes és a vállalkozás szerepét, és elmondja egy virtuális asszisztens elhelyezkedési lehetőségeit.

zoli.jpg

2022. október 11. (18:00)

Névtelen terv (77)_edited.jpg

Sajtos Viki bemutatja a QUiCK alapfunkcióit, azokat az online elérhető tudásanyagokat, amelyek Neked is segítségedre lesznek a vizsgára felkészülés során. Elmeséli, hogy mi az a QUiCK és az eddigi történetét nagyvonalakban, majd rátér a számlafogadás folyamatára, bemutatja a költségek dimenzionálását kategorizálással és címkézéssel, megismertet a havi eredmények és partnerek felülettel, bemutatja a számla jóváhagyás és az utalási csomagok működését, a legfontosabb beállításokat és a tudáscentrum felépéítését a könnyebb eligazodás érdekében. 

2022. október 13. (18:00)

Fröhlich Laci a QUiCK és a könyvelés kapcsolatát fogja elmesélni. Megtudhatjuk, hogy hogyan lesz jó a könyvelés és hogy miért az onboarding és a megértés a legfontosabb egy könyvelési szerződés megkezdésekor. Megtanít Téged a könyvelő fejébe látni, mire van szüksége és, hogy az új eszközök hogyan minimalizálják a könyvelő kérdéseit. Bemutatja a Yerit, avagy a QUiCK könyvelői modulját és hogy miért nem fektetünk hangsúlyt erre a felületre. 

14492329_916017298531108_4486615408084957292_n_edited.jpg

2022. október 18. (18:00)

094 (1)_edited.jpg

Gaál Hédi fog beszélni egy interim pénzügyes feladatairól a QUiCK-ben és valódi esettanulmányokat mutat majd be Neked. Megtudhatjuk, hogy miért fizetnek egy interim pénzügyesnek szemmel látható összegeket a vállalkozások, milyen problémákkal szembesül egy vállalkozás, amihez pénzügyi vénájú virtuális asszisztensre lesz szüksége. Gyakorlatban is alkalmazható tudást kaphatsz Héditől, hiszen a bemutatott esettanulmányait saját ügyfeleinél tapasztalta és elmondja, azok saját kezű kezelését.

2022. október 20. (18:00)

Az utolsó blokkban ismét Zoli vesz Téged szárnyai alá, ahol minden eddig elsajátított tudást rendbe teszünk, kontextusba helyezünk, majd megmutatja hogyan tudsz kialakítani összetett kontrolling és jogosultsági környezetet egy vállalkozásban, mindezt a "Cuki Zrt." esettanulmány bemutatásával. 

zoli.jpg

Vedd irányításod alá céged pénzügyeit!

Árak

Az előadásokat a képzés során rögzítjük, így a “pénzügyi asszisztens” jelentkezők az oktatást előre rögzítve kapják meg. A videós anyagokon túl még rendelkezésükre áll számtalan tudáscentrum cikk és QUiCK percek videók.

29 900 Ft

Oktatás videós anyaga

Egy 3 hónapig ingyenes QUiCK fiók* 

Élő, interaktív oktatás

Pénzvisszafizetési garancia

 A feltüntetett árak bruttó árak

* Az előfizetésekről további infókat a lenti gombra kattintva olvashatsz.

PÉNZÜGYI ASSZISZTENS

Az oktatás 6 x 90 perces előadásokból áll, amin zoomon keresztül vehetsz részt. Az elsőadások anyagait rögzítve is megkapják a részt vevők, plusz egyéb kiegészítő anyagokat is.

A teljes oktatás díja: 

49 900 Ft

Oktatás videós anyaga

Egy örökké ingyenes

QUiCK fiók*

Élő, interaktív oktatás

Pénzvisszafizetési garancia

 A feltüntetett árak bruttó árak

* Az előfizetésekről további infókat a lenti gombra kattintva olvashatsz.

PÉNZÜGYI GURU

Légy az elsők között! 

Az következő kurzus kezdési időpontja: 2022. október 3.

Oktatók

2 300+
Felhasználó

1 100+
Aktív cég

1 100 000+
Bejövő számla

Oktatóink.

stygar-laszlo2_edited_edited.jpg
Nem csak a Számlázz.hu visionary leadere volt, de szolgáltatás-fejlesztési vezetője és alapító-tulajdonosa is. Laci bemutatja a digitális pénzügyek jelenét és jövőjét, miközben megismerheted a hazai digitális ökoszisztémákat.

Stygár Laci, Számlázz.hu

Ezek a cégek a QUiCK-et használják

dreamjobs log_edited.png
cropped-cropped-munch_cropped_logo_GREEN_edited.png
zador-fine-bar-logo-1_edited.png
ecca7b89-logo-martogatos-fekete-2_05c01p_edited.png
811c1bee-output-onlinepngtools-9_0000000.webp

Ti írtátok.

Sokkal jobb előadást kaptam, mint amire számítottam! Laci személyisége olyannyira magával ragadó, hogy én - mint laikus - is teljes mértékben megértettem a hallottakat, amiért nagyon hálás vagyok! :) Köszönöm!

Az előadás nagyon összeszedett és érthető volt. Mivel én 2014 óta használom a Számlázz.hu rendszerét a folyamatosan bővülő vállalatainkhoz, ezért szerencsére nagyon sok részét ismerem és használom. Újdonságot számomra az jelentett, ami kérdésként felmerült, hogy miként tudnék banknak utalást közvetíteni. Köszönöm az előadást!

Nagyon várom a többit!

Jó volt a példa. Én nem vagyok pénzügyes és könyvelő sem, de viszonylag jól tudtam követni. majd emésztgetem :)

Nagyon tetszett, köszönöm, Viki szuper aranyos volt, és látszik, kb a kisujjában van a program. Hálás vagyok, mert nagyon sokat segített, és le a kalappal mert az akaratlanul megbolygatott előadását is remekül tudta folytatni :) Köszönet érte! Pláne hogy extra időt is "ránkszántatok", ezért külön köszi! :)

Tetszett, hogy Laci valós példákat is behozott az előadásába. Jó gondolatébresztőket adott, hogy egy új cég megismerésekor mire fókuszáljunk, hogyan nyerjük meg a vezetést a Quick mellett.

Beszéljünk!

Még nem győztünk meg? Beszélj közvetlenül a QUiCK megálmodójával. Kérj visszahívást a gombra kattintva!

Garancia.

Az oktatás első három előadása után még mindig dönthetsz úgy, hogy amit hallasz, arra neked semmi szükséged, ilyenkor a teljes oktatási díjat visszatérítjük neked. 

1052, Budapest

Deák Ferenc tér 3. II. em.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

QUiCK Tudásbázis

Autokata Tudásbázis

Csapj bele!

bottom of page