top of page
output-onlinepngtools (40).png

Gyakorlatias pénzügyi oktatás vezetőknek

Korszerű pénzügyi tréning modern vállalkozóknak, pénzügyeseknek. Ha szeretnéd átlátni a bonyolult pénzügyi rendszereket, ha folyékonyan olvasni akarod a kimutatásokat vagy éppen ügyesen szeretnél pénzügyi tervet készíteni, akkor kurzusunkon a helyed.

Hamarosan...

output-onlinepngtools (72).png

Tudjuk, miről beszélünk.

"Finance is the new black." 

Célunk, hogy (akár pénzügyi-, akár cég-) vezetőként előre tudj lépni a pénzügy területén. Oktatásunkat a lehető legjobban igényeitekre szabtuk, ezáltal egy olyan gyakorlat orientált tréningre számíthattok, amiben megmutatjuk, hogy a 0-ról hogyan kezdj bele egy vállalkozás pénzügyi rendszereinek megértésébe, optimalizálásába, megtanítjuk, hogyan készíts pénzügyi tervet, milyen összefüggésekre érdemes oda figyelned és hogyan olvass a kimutatások sorai között.

A Meyer & Levinson cégcsoport több, mint 15 éve foglalkozik könyveléssel, jogi szolgáltatással és pénzügyi tanácsadással. Ügyfélportfóliónknak köszönhetően széleskörű tudással rendelkezünk arról, mennyire értékes egy jó pénzügyi ismeretekkel bíró vezető és alig várjuk, hogy tapasztalatunkat átadhassuk Neked is. 

A képzés menete

A képzés menete.

Minden tudásunkat
kezedbe adjuk.

A képzésen betekintést adunk a korszerű pénzügyek világába, a lehetséges automatizmusokba. Gyakorlati tudás mentén sajátíthatod el, hogy mely sarokpontokra kell oda figyelned egy kimutatásban. Hasznos tudást adunk arról, hogy hogyan érdemes elkészíteni egy reális pénzügyi tervet. A képzés végére ránézésre tudni fogod egy vállalkozás pénzügyi folyamatait és optimalizálási lehetőségeit.

quick va oktatás  (3).png
Új megjegyzés (2).png

Digitális oktatás, egyenesen rád szabva.

Képzéseinket webinár formájában tartjuk meg, vagyis minden előadás online lesz. Szó sincs arról, hogy egy előre felvett videót kellene végig hallgatnod, az oktatótól bármikor kérdezhetsz az előadás során. 

quick va oktatás.png

Kapcsolódó területek.

A pénzügyek átlátásához szükséges egy alap számviteli ismeret és controlling fontosságának felismerése. A Meyer & Levinson UNI számvitel- és controlling alapozó képzései lesznek segítségedre ezek megismerésében.

Hamarosan...

quick va oktatás (1).png

Tematika.

A képzés során biztos alapokat adunk neked. Nem csak gyakorlati és elméleti tudást adunk, de még a pénzügyi világ egyik legjobb szakemberétől is tanulhatsz. Az oktatás három fő blokkból áll. 

Az alapozó blokkban megismerheted a kis- és középvállalkozások pénzügyi környezetét. Trükköket, esettanulmányokat és magatartási mintázatokat mutatunk, melynek segítségével egyszerű adatrögzítő helyett a pénzügyek motorjává válsz. 

Pénzügyi alapozó

A képzés második blokkjában megtanítunk a kimutatásokat pillanatok alatt átlátni, amiből azonnal látni fogod a cég működését, sőt megtanítjuk a pénzügyi tervezés csínját-bínját, így már egyszerűen fogsz célokat alkotni és megalkotni hozzá a reális pénzügyi tervet. 

Pénzügy

haladóknak

Nem csak a számunkra fontosnak vélt információkat és tudást szeretnénk átadni neked, hanem szeretnénk, ha belelátnál egy pénzügyi szakember mindennapi feladataiba, a problémákba, amivel naponta találkozik és Te is fogsz. Vendég előadónk elmesélni saját majd a vállalkozása történetét és elsőkézből hallhatsz tőle tippeket, tanulságokat, amelyeket munkája során sajátított el. 

Vendég előadó

Te milyen kvikkes leszel?

Árak

Az előadásokat a képzés során rögzítjük, így a jelentkezők az oktatást rögzítve kapják meg. 

19 900 Ft

Oktatás videós anyaga

Egy 3 hónapig ingyenes QUiCK fiók 

Élő, interaktív oktatás

Pénzvisszafizetési garancia

 A feltüntetett árak bruttó árak

SZABADÚSZÓ KVIKKER

Az oktatás 3 x 90 perces előadásokból áll, amin zoomon keresztül vehetsz részt. Az elsőadások anyagait rögzítve megkapják a részt vevők, plusz egyéb kiegészítő anyagokat is.

24 900 Ft

Oktatás videós anyaga

Egy örökké ingyenes

QUiCK fiók

Élő, interaktív oktatás

Pénzvisszafizetési garancia

 A feltüntetett árak bruttó árak

MINŐSÍTETT KVIKKER

Oktatók

2 300+
Felhasználó

1 100+
Aktív cég

1 100 000+
Bejövő számla

Részletes tematika.

1. előadás

A 90 perces előadás első felében egy rövid alapozót tartunk, ahol végigvesszük a legfontosabb alapfogalmakat és azok gyakorlati jelentését is. A könnyebb és gyorsabb megértés érdekében azt fogjuk elmondani, hogy széles háttértudás, tapasztalat nélkül hogyan érdemes neki fogni a vállalkozás pénzügyi megvizsgálásához. Ehhez ajánlunk programokat, excel sablonokat, sőt olyan automatizmusokat is említeni fogunk, amelyekkel gyorsabbá tehető a munkavégzés. 

2. előadás

Az első felvonásban kimutatásokat elemzünk. Elmondjuk, hogy az egyes célok méréséhez milyen kimutatások fognak értékes információval bírni, és elkészítésének mikéntjét is megtanítjuk. Hasznos tippeket és tanácsokat adunk, hogy hogyan tudsz a kimutatások sorai között olvasni, milyen információkat lehet leszűrni és ez mit jelent a vállalkozásra nézve. Az előadás második felében a pénzügyi tervezés csínját-bínját mutatjuk meg, elmondjuk, hogy a különböző időt felölelő tervek milyen célokat tudnak szolgálni és hogyan tudsz olyan tervet felállítani, amely tényleg tükrözi a valóságot. Tippeket adunk arra vonatkozóan, hogy miként érdemes tervezned az egyes célokat szemelőtt tartva. 

3. előadás

A harmadik előadást egyfajta levezetésnek szánjuk, ugyanis egy pénzügyi szakembert hallgathatunk meg, akinek beleláthatunk mindennapi munkájába. Vendégelőadónk elmeséli, hogy mi az ő saját- és a vállalkozása története, majd munkája ismertetése során olyan tippeket, tanulságokat fog elárulni, amelyek minden vezető számára elengedhetetlenek.

Ezek a cégek már profi pénzügyi rendszert használnak

dreamjobs log_edited.png
cropped-cropped-munch_cropped_logo_GREEN_edited.png
zador-fine-bar-logo-1_edited.png
ecca7b89-logo-martogatos-fekete-2_05c01p_edited.png
811c1bee-output-onlinepngtools-9_0000000.webp

Beszéljünk!

Még nem győztünk meg? Beszélj közvetlenül a képzés megálmodójával. Kérj visszahívást a gombra kattintva!

Garancia.

Az oktatás első három előadása után még mindig dönthetsz úgy, hogy amit hallasz, arra neked semmi szükséged, ilyenkor a teljes oktatási díjat visszatérítjük neked. 

1052, Budapest

Deák Ferenc tér 3. II. em.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

QUiCK Tudásbázis

Autokata Tudásbázis

Csapj bele!

bottom of page